Over ons

123huishouding is een webshop voor consumenten met een breed scala aan kleine huishoudelijke apparaten die het hoogste kwaliteitsniveau garanderen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij zijn onderdeel van RM handel dat is opgericht in 2015. Omdat wij onze passie volgen zijn wij 24/7 bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op de markt waardoor wij veel nieuwe en innovatieve producten aan u kunnen aanbieden.

Bij ons kunt u terecht voor een schat aan hulpmiddelen voor in het huishouden o.a. stofzuigers en strijkijzers. Bovendien is er ook een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur o.a. koffiemachines, mixers, slow-juicers en keukenmachines, die helpen om de meest verfijnde en gezonde gerechten op tafel te zetten. Verder behoren verzorgingsproducten zoals stijltangen, scheerapparaten en haardrogers ook tot de collectie.

Tevens kunt u bij ons altijd rekenen op gratis verzending en twee jaar garantie op uw aankoop. Door onze 30 dagen omruilgarantie heeft u ruim de tijd om uw product uit te proberen. Tot slot garanderen wij dat wanneer u voor 15:00 uur bestelt, uw pakket de volgende dag wordt geleverd!

Heeft u vragen en/of opmerkingen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op! Dit doet u via info@123huishouding.nl